Podjetje

Podjetje Promotrade d.o.o. je uveljavljena slovenska družba s specializirano dejavnostjo trženja sistemov za pospeševanje prodaje, označevanja, vizualnega  komuniciranja, usmerjanja, varovanja blaga in številnih drugih naprednih trgovinskih ter ostalih sistemov.

Z dejavnostjo smo se začeli ukvarjati leta 1989 kot pionirji na področju tovrstne ponudbe v regiji. Več kot 25-letna prisotnost na trgu, aktivno spremljanje razvoja sodobnih trgovinskih sistemov v Evropi in po svetu, pridobljenje izkušnje, odlično sodelovanje z našimi  dobavitelji in kupci, so rezultat številnih sodobnih rešitev, ki jih razvijamo in ponujamo za trgovske in proizvodne poslovne sisteme ter za potrebe ostalih klientov.

Smo zanesljiv in kompetenten tim, ki neprestano nadgrajuje in širi svojo dejavnost, hkrati pa ostaja zvest naprednim sistemom s področja trgovinskih rešitev.

Sodelujemo s  priznanimi partnerji  iz vsega sveta, poleg standardnih sistemov pa nudimo tudi lastne inovativne izdelke in rešitve.

Energijo, znanje, kreativnost in bogate izkušnje neprestano usmerjamo v iskanje popolnih inovativnih, kakovostnih in zaupanja vrednih sistemov in rešitev.

Vaš PROMOTRADE